Članovi Veća Saveza samostalnih sindikata za više opština – Leskovac, održali su 01. oktobra 2021. godine, treću sednicu Veća.

Nakon razmatranja informacije o aktivnostima Saveza samostalnih sindikata za više opština – Leskovac i aktuelnim dešavanjima u periodu između dve sednice, kao i analize materijalno-socijalnog položaja zaposlenih na teritoriji Grada i opština, članovi Veća razmatrali su donošenje odluke o davanju razrešnice sekretaru Veća, Jovici Nedeljkoviću i dodeli prizanja i zahvalnice za dugogodišnji sindikalni rad i afirmaciju sindikalnog aktivizma.

Nakon usvajanja odluke o davanju razrešnice sa funkcije sekretara zbog odlaska u penziju, jednoglasnom odlukom, dosadašenjm sekretaru Veća, Jovici Nedeljkoviću dodeljeno je priznanje i Zahvalnica zbog iskazane profesionalnosti, predanosti, humanosti i doprinosa u sindikalnom radu.

Dodela priznanja i zahvalnice dosadašnjem sekretarju, Jovici Nedeljkoviću

Nakon dodele priznanja, na obrazloženi predlog predsednika Saveza, za Sekretara Veća Saveza samostalnih sinidkata za više opština – Leskovac, do kraja mandatnog perioda 2020-2025. godina, jednoglasno je izabrana Gorica Zdravković, predsednik Gradskog odbora Sindikata radnika uprave Srbije za Jablanički okrug.

U nastavku sednice, razmatrana su ostala pitanja po utvrđenom dnevnom redu, a kojom prilikom je doneta odluka da se za člana Lokalnog Saveta za zapošljavanje Grada Leskovca imenuje Dragiša Milošević, predsednik Gradskog odbora Sindikata radnika komunalno stambene delatnosti.

Zajednička fotografija nakon završetka sednice